Υπηρεσίες

Home Υπηρεσίες

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, το ίδιο και η προσέγγισή μας όταν ζητάτε τη συνεργασία μας.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας στο έπακρο.

slider1
memoirs
idancers
old_family_picture

Βιογραφία

Η βιογραφία αποτελεί την ιστορία της ζωής κάθε ανθρώπου. Ο τρόπος παρουσίασης μπορεί να ποικίλλει, συνήθως όμως περιλαμβάνει χρονολόγιο, προσωπικές αφηγήσεις, απόψεις, γεγονότα-σταθμούς στην πορεία του βίου, μαρτυρίες κοντινών προσώπων, φωτογραφικό υλικό. Πλαισιώνεται από ιστορική έρευνα.

Απομνημονεύματα

Πολλοί άνθρωποι κρατούν τα απομνημονεύματά τους είτε στο συρτάρι τους, διότι θεωρούν πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν, είτε στη μνήμη τους. Σας βοηθάμε να τα βγάλετε από όποιο συρτάρι τα κρατάτε, να τα επιμεληθούμε και να τα δείτε τυπωμένα, συνεισφέροντας στην επιστήμη της ιστορίας. Η προσωπική αφήγηση που αφορά τη συμμετοχή σε ιστορικά γεγονότα, αποτελεί μια ιστοριογραφική πηγή.

Γενεαλογικό δένδρο

Η καταγραφή της γενεαλογίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι απλά μια ευχάριστη κι ενδιαφέρουσα ενασχόληση. Είναι τρόπος αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης του ιστορικού και κοινωνικού μας ρόλου. Η επιστήμη της βιολογίας όλο και περισσότερο αποδεικνύει την παραδεδομένη γνώση των προγόνων μας, πως η κληρονομικότητα κρατά επτά γενιές και πως είναι σημαντικός παράγοντας της εξέλιξής μας. Δημιουργούμε για εσάς όχι μόνο το γενεαλογικό σας δέντρο, αλλά μια έκδοση με φωτογραφία και βιογραφικό σημείωμα του κάθε μέλους της οικογένειας. Επίσης, εάν οι πηγές το επιτρέπουν, αναζητούμε χαμένους κρίκους του δένδρου σας.

Οικογενειακή ιστορία

Η πορεία μιας οικογένειας στον χρόνο, μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική όπως η ζωή ενός ανθρώπου. Εάν νομίζετε πως η ιστορία της οικογενείας σας δεν πρέπει να χαθεί, εμπιστευθείτε μας. Θα δώσετε μια άλλη διάσταση στη δική σας πορεία. Επίσης, οικογένεια μπορεί να αποτελεί για εσάς ένας ευρύτερος κοινωνικός σχηματισμός όπως ένας σύλλογος, μια επιχείρηση, μια ομάδα, ένα εργασιακό περιβάλλον. Αποτυπώστε τα βιώματά σας και αναγνωρίστε την αξία του στη ζωή σας!